bij Kasteel Bogenšperk
Bogenšperk 4
1275, Šmartno pri Litiji, Slovenië€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenmooie plek zonder voorzieningen. kasteel is mooi er was een bruiloft aan de gang toen wij er waren. we stonden naast het verlaten huis, het is muisstil 's nachts, alleen overdag hoor je de doorgaande weg ernaast.
We gebruikten deze (openbare gratis) parkeerplaats voor een rustige koffiepauze. Gereserveerde WomoPlatz op extra niveau! Hier is ook een rustige nacht ondanks de nabijheid van de weg denkbaar! 7 prullenbakken, niets anders.
Rustige overnachtingsplaats. Geen voorzieningen, maar wel geschikt vóór of na een bezoek aan het kasteel.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Bogenšperk 4
1275, Šmartno pri Litiji, Slovenië46° 1' 23" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan