Camperstop Ljubljana Pri Kovacu

• Stroom

• Vuilnisbak

Teisman

okt 2025

deze plaats kost nu al 25,00 en 4 voor de stroom. zijn smalle plekken op een parkeerplaats bij hotel. water en douche ook nog betalen. het is vrij als je er eet met 2 pers. voor minimaal 40 euro. wij aten samen voor 65 euro. Als je er niet eet is de plek veel te duur. dorpje is niets

awolfsht

aug 2025

Gratis overnachten mits je daar eet, vonden wij een goeie deal. het eten was goed en het personeel vriendelijk. De bus brengt je in zo’n 20 minuten naar het centrum van Ljubljana, en stopt recht voor de deur. We zijn twee nachten gebleven, maar ook omdat we op het beste plekje stonden, met iets meer ruimte en waar je net een beetje vrijer zit. Minpuntje: volop klokkengelui om 6u op zondagochtend, plus een eenzame hond die maar bleef blaffen.

SdeVdeG

aug 2025

Rond 17.00 uur aangekomen, alles vol. De eigenaar gaf tips, maar nét voor we wegreden bood hij ons een plekje achter het restaurant aan – wat een gastvrijheid! Voor €20 genoten van een heerlijk 3-gangenmenu. Twee nachten gebleven; de dag erna plek op het terrein. Perfecte uitvalsbasis om Ljubljana per fiets te verkennen. Aanrader.

Cesta II. grupe odredov 82

1261, Ljubljana - Dobrunje, Slovenië

gratis overnachten na een 3-gangenmenu van minstens 20 euro - Ljubljana 12km - voor de camperplaats bushalte - restaurant op dinsdag gesloten