Parkirisce Divaca

• Stroom

• Vuilnisbak

Lauwie88

aug 2025

CP met prima faciliteiten zoals gratis wifi, water, elektra voor €10/24 uur. Echter locatie is heel erg gehorig. Ligt naast een weg waar je de hele nacht (vracht)verkeer hoort

PBvdsldr

aug 2025

Keurige CP met werkende voorzieningen voor een lage prijs. Bij de slagboom je ticket aanpakken en met credit betalen. Kijk EERST of er nog plek is!! De slagboom blijft nl opengaan voor wie betaalt. Gevolg daarvan is, wat wij meemaakten, dat de 8 toegestane campers ingebouwd worden door extra campers. Dat kan vervelende situaties geven. Misschien moet de slagboom hierop aangepast worden?

PeCo

mei 2025

Helemaal eens met de eerdere reviews. Coördinaten kloppen maar de ingang is rechts van de steenhouwerij, de CP ligt er namelijk achter. Let op bordje PZA Divaca. in andere woorden neem een afslag eerder van de rotonde dan de navigatie aangeeft. voor ons is nog een minpunt dat er geen schaduwplek is! En de elektrazuil behoort met een groen licht aan te geven welk stopcontact actief is. Maar toen wij er waren bleven alle 8 lampjes rood.

Trg 15. aprila 3

6215, Divača, Slovenië

Bij station - afgebakende geasfalteerde plaatsen - slagboomingang - 's nachts rustig - centrum 200m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!