@MAD@Camper
- 2021
Gratis top plek bij groot winkelcentrum waar WC, supermarkt en bakker is. Lozen en watervullen mogelijk, tankstation zit er naast. Prima geslapen. Op fiets naar stad, kan ook met de bus, halte zit naast CP.
Wat een mooie plek. We stonden aan de rand, met vrij uitzicht over land en naar het bos. Wandel en fietsmogelijkheden genoeg. Faciliteiten prima. WC was vanaf 18u tot 8u vrij te bezoeken en heerlijke douche voor €1. Stroom betaald via ticket, per €5 5kWh. Prima restaurant aan overkant van de weg.
Mooie plek voor €12. strand op loopafstand, Rügen markt 3km verderop, in Thiessow paar restaurantjes, Mönchgut NP op fiets en wandel afstand, wat prachtig wandel gebied is. vanuit camper herten gezien. rustige plek met wc en water betaald, lozen gratis.
€7,- voor 24uur op rustige, ruime plaats en fietspad grenzend aan Parkeerplaats. Linksaf en je bent in 1 minuut bij de ophaalbrug en diverse restaurants. Daar vandaan is het 5km naar Grienswald, wat leuk plaats is. CP heeft afvalbakken, verder niets. wakker worden met het geluid van de vogels.
leuke plek, vriendelijke eigenaren, alle voorzieningen, broodjes service en alles voor hele goede prijs. wij stonden bij de paarden. tip: op fiets naar Warnemünde door duin gebied en Rostock, te doen op 1 dag
We kwamen voor 1 nacht. Een super leuk ontvangst. Een tasje met allerlei informatie persoonlijk samengesteld door gastvrouw en voor Pasen een potje met narcissen. Zo attent! We bleven 3 nachten. Sanitair is schoon, heerlijke douche. Mooi uitgangspunt voor fietstochten naar leuke plaatsen vol historie en langs de Waal, erg mooi. Aanrader!!!
Gelukkig was er nog 1 plek van de 4 vrij waar we konden staan. Prachtige plek met uitzicht op natuur en zicht op de Waal en het slot. Woudrichem ligt een voetveer verder. Van daar met de pond naar Gorinchem is leuk om te doen/zien. In de avond stonden we er met 9 campers...
Zeer mooie plek met op sommige plekken mooi uitzicht op de boomgaard. water, afvoer en elektra aanwezig. Mooi Meersburg om de hoek en vele wandel en fiets mogelijkheden naar diverse bezienswaardigheden.
prijzige stadscamping, waar je apart betaald voor douche (€1,90 kost een douchemunt) en warmwater voor afwas. sanitair gedateerd! 2 sterren, omdat het rustig is, veel plek heeft en op fietsafstand is van restaurants en centrum