Rancho Pancho

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Welkom bij Rancho Pancho, de ideale plek voor camperaars die houden van rust, ruimte en een vleugje avontuur. Hier parkeer je je camper midden in de natuur en geniet je van de vrijheid van het buitenleven, zonder in te leveren op comfort. Of je nu één nacht blijft of langer wilt ontspannen: bij Rancho Pancho voel je je meteen thuis.

Lees verder

• Lozen afvalwater

Bart&Yvonne

1 weken geleden

Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Het is een geweldige plek! Heerlijk rustig! Je kan hier niet echt fietsen. Wandelen met de hond is ook niet echt super. Maar... wat zij wel hebben is een auto in de verhuur. Daar hebben wij 2 dagen gebruik van gemaakt en kan je er opuit. Dus almetal hebben wij het als fijn evenaren om hier te staan. Annemiek en Ray zijn heel toegankelijk. Als je van paardrijden kan je dat hier ook doen.

D

Dion1968

1 weken geleden

Geweldige plek in het Zuiden van Spanje, dichtbij plaatsen als Marbella, La Carihuela en Benalmadena! Zeer vriendelijke (Nederlandse) eigenaren die weten wat gezelligheid is! Wij komen zéker terug.

Cyb3r3d

2 weken geleden

Twee super hartelijke eigenaren! Een plaats waar je vrienden maakt. We zeggen vaak dat de mensen die je ontmoet 1 van de mooiste elementen van een reis is. Als je van paardrijden houdt is dit je plek. Annemieke weet wat ze doet. Zou nog veel meer kunnen toevoegen, maar dat moet je zelf maar ontdekken. Annemieke en Raymond, dank voor de gastvrijheid.

Carretera de Borrajo

29120, Alhaurín el Grande, Spanje

36° 39' 57" N 4° 40' 33" W

36.66572957 -4.67591502

Locatie host

Lees verder

Sfeervol, kleinschalig camperpark met buitengym - Strandbar om te loungen, zonnebaden en samen te eten - 6 privéplaatsen - centrum op 2 km afstand - Spaans/Nederlands/Duits/Engelssprekend - Huisdieren welkom - vlak terrein - verharde plaatsen - Spaanse Repsol gasflessen te koop - ook verhuur van een appartement voor twee volwassenen en twee kinderen - autoverhuur mogelijk

1 jan t/m 31 mei

1 sep t/m 31 dec