Camping Almócita-Alpujarra

4.5

K

KoenManders

jan 2026

Mooie terrassencamping met goed en schoon sanitair en een bar. Gastvrije eigenaar. Vrij lange toegangsweg vanaf de hoofdweg via Padules (via Almocita kan niet). De camping ligt op een kam (dus het kan er stevig waaien) met uitzicht naar de Sierra Gador, Padules en daarachter de Tabernas woestijn. Mooie wandelroutes in de omgeving.

R

Ronnie.Irma

dec 2025

2 nachten gestaan, voortijd telefonisch contact gehad en werd ons verteld dat we maar een mooie plek moesten uitzoeken. Dit is ons gelukt, prachtige plaatsen, nette sanitair en diverse dingen in aanbouw. Echt vooruitstrevend bezig.

M

MarionBode

okt 2025

fantastische camping, deels nog in opbouw. ontzettend gastvrije eigenaar, pedro, met een bederlandse vriendin, Jet. Het zwembad was nu wat koud maar ligt er mooi bij. Sanitair is. ieuw en heeft fijne douches. Klein dorpje met slechts een erg leuke bar. Heel mooi wandelen in de omgeving Wij verbleven er 3 nachten Echt een aanrader

04458, Almócita, Spanje

36° 59' 43" N 2° 47' 6" W

36.99526328 -2.78504443

Prachtig gelegen - afgelegen maar op loopafstand 1 tot 2 km van twee mooie witte bergdorpjes: Almócita en Padules in de Alpujarra - goed restaurant en sanitair.