Área de autocaravanas y camper Baños de la Encina

• Lozen afvalwater

• Stroom

Voor je, via de A-6100, het dorp binnenrijdt staat er een groot bord met Area de autocaravana. De zandweg is gewoon een onverharde weg die prima te rijden is, breed genoeg voor een camper. Nauwelijks geblaf gehoord. Prachtige camperplek, waar wij geheel alleen staan. Netjes voor elkaar maar met de aantekening dat je al wel gebrek aan onderhoud ziet (prullenbak toilet hangt op half zeven, de deur douche sluit niet, prullenbak toilet niet geleegd).

G

GDavies

1 weken geleden

Aanrijden kun je het best via de A-6100 en dan heb je nog een stukje zandweg. goed te doen als het niet hevig regent. ga niet door het dorp met zijn smalle straten. Miguel en dochter Marina zijn gastvrij en vriendelijk en timmeren hard aan de weg om te verbeteren. alle voorzieningen zijn aanwezig en functioneren ( nog geen wasmachine). het uitzicht op “ pueblo mas bonito” met haar kasteel en kerk is mooi. wandelingen naar en bij het stuwmeer.

De weg naar de CP is lastig te vinden, omdat op onze navigatie zandwegen vermijden stond aangevinkt. Maar toen we er eenmaal waren: GEWELDIG!!! We hebben geen last gehad van de honden. De beheerder was alleen vergeten een stokbrood voor ons mee te nemen. We zeiden dat het geen probleem was, maar hij sprong in zijn auto. hij bracht niet 1, maar 2 stokbroden voor ons mee en stond er op deze gratis te hebben. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Camino Cascarrillo

23711, Baños de la Encina, Spanje