Area Malaga Beach

• Honden toegestaan

3.6

Henk-van-Kessel

2 dagen geleden

Douche ruimte is zo groot als een voetbalveld. Staal is hard en goed warm/heet af te stellen. Een grote groen display telt gestaag de seconden af, waardoor je niet na 3 minuten verrast wordt. En voor de ouder wordende mens staat er een klein bankje. Enne….. waar die €45,- p.n.vandaan komt weet ik niet. Is gewoon €22,- met elek

Carat470G

1 weken geleden

hallo, we zijn, denk ik al voor vier de keer op deze plaats en we hebben terug een heerlijke tijd gehad, de medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en zijn enkele talen machtig. alle voorzieningen die er zijn, zijn best ok. Ik zou zeggen tegen hen doe zo verder, en misschien tot jaar we komen zeker terug groetjes

KitenPatopreis

1 weken geleden

45 per nacht? wat een onzin! Het is gewoon moeilijk een mooie plek te vinden daar of je moet de bergen in maar hier kun je lekker fietsen en wandelen en personeel is super aardig. je staat aan het strand, niet hele grote plaatsen maar heb erger meegemaakt. toen wij er waren werd alles goed schoon gehouden maar mensen kijk zelf ook eens achterom en wees schoon! wij zagen iemand bij de afwas zijn toilet schoonmaken, ja dan wordt het smerig!

MA-24

La Cala Del Moral, Spanje

36° 42' 49" N 4° 19' 2" W

36.71363 -4.31716

locatie direct aan strand - aan de N340a - gebruik GPS-coordinaten - pas op voor tunnel - massages - ecologische winkel - restaurant - centrum 8km