Rustige plek - ruime camperplekken (15×8 m.) - zwembad - Nederlandse eigenaren - restaurant op maandag, woensdag en vrijdag - uitzicht over de landerijen van - reserveren noodzakelijk - lozen chemisch toilet of zwart water niet mogelijk - centrum 5km
Let op: Gebruik geen autonavigatie, want dan word je met een omweg door de bush bush gestuurd . Gebruik Google Maps of vraag de routebeschrijving op of download deze van de website.
41710, La Herradura, Spanje
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenAanrader voor een bezoek aan Sevilla. Angela en James zijn super vriendelijk en behulpzaam. zou zeker terug gaan!
Wij dachten 2 nachten te blijven, het werden er 7. De rust en ontspanning die Angela en James uitstralen deed direct weldadig aan. Heerlijk. Ina en Leen
Wij hebben hier drie dagen gestaan en het is ons super goed bevallen! Angela en James zijn toppers; Alles is mogelijk of kan geregeld worden, niets is hen teveel. Heel relaxte sfeer (ook voor kinderen en honden). Het gezamenlijk eten maakt dat je met elkaar een leuk gesprek hebt en er echt verbinding ontstaat - het eten was overigens ook erg lekker en een aanrader! We wensen jullie heel veel succes en alle goeds voor de toekomst. Liefs, Barbara
lees meerWasmachine
37° 13' 18" N
5° 46' 37" W
-5.77696
info@fincaangela.com
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen afvalwater