Vriendelijke ontvangst, alle faciliteiten aanwezig, zelfs Wifi. De locatie zelf is niet zo mooi, het verkeer is vanaf zeven uur half acht duidelijk te horen. We betaalden 10€ zonder stroom. Je kan brood bestellen en reuze chocolade croissants.
Alles voorhanden en vriendelijk personeel, maar veel geluidsoverlast. de weg is duidelijk hoorbaar en terwijl ik dit schrijf, ‘s avonds om 22:30, lijkt het alsof er een verkeersvliegtuig naast ons op de startbaan staat. Het is een boer die gif aan het spuiten is op de gewassen in de kassen. Hopen dat hij vanavond nog een keer klaar is.
lees meerWe hebben de boer gevraagd om tijdens de rusturen geen lawaaierige werkzaamheden uit te voeren, bedankt voor uw beoordeling om het ongemak van onze klanten op te sporen, ons belangrijkste doel is dat u uw verblijf aangenaam vindt. We zouden het op prijs stellen als u direct naar de receptie gaat voor het geval er iets is om op dit moment een oplossing te vinden, we hebben een 24-uurs telefoonnummer zodat ze ons op de hoogte kunnen stellen van eventuele afwijkingen in de omgeving. Ontzettend bedankt.
Leuke camper camping met alle nodige voorzieningen. Goede wifi. Restaurant simpel menu maar lekker eten en niet duur, aardige bediening. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Enigste minpunt was dat het gehandicapten sanitair geen warm water had ???
Bedankt voor je review, we hebben het probleem van warm water in het invalidentoilet al opgelost
AL-3108
04117, Níjar, Spanje36° 48' 59" N
2° 8' 57" W
-2.1493
cabogatacamper@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons