Een prima plek om het prachtige ronda te bezoeken. Wij hebben op deze plek niets aan te merken. We zijn 1 nacht gebleven, was er een zwemmogelijkheid geweest, waren we waarschijnlijk langer gebleven.
Lawaaiige plek tussen snelweg en woonwijk. Ronda op loopafstand. Goede voorzieningen maar beperkt, dus soms wachten op je beurt...
Goed voor een nacht niks bijzonders verder. De bezienswaardigheden wel op loopafstand te doen.
Calle Torero Francisco Romero 7
29400, Ronda, Spanje36° 45' 7" N
5° 8' 53" W
-5.14798
areaderonda@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons