Área Autocaravanas Ciudad de Ronda

• Honden toegestaan

J

JvanDuijn

nov 2025

heel goed geregeld en alles piekfijn in orde, we stonden 2 nachten perfect, konden de camper wassen na 5 weken Marokko, heerlijk weer een schoon spul, en ook de kleding in flinke wasmachine en droger. ook weer schoon in de kast, een aanrader even opletten maar op de fiets plm 18 km naar Senitel was de moeite waard een hoogte van paar 100 meter over 4,5 km was ook te doen goed met de E-bike

D

Droomers!

okt 2025

Prima cp! Kleine tip; probeer niet direct naast de achtergelegen weg te gaan staan ivm geluid. Verder prima en Ronda is zeker de moeite waard!

Rheinberg_

okt 2025

Voor een parkeerplaats vlakbij het centrum is dit de beste die we tot nu toe zijn tegengekomen. Ruime plaatsen, voldoende manoeuvreerruimte, schone toiletten, een afvalbrengstation, vriendelijk personeel... Sommige mensen klagen over de prijzen, maar ik betaal graag iets meer voor betere service dan op andere campings.

Calle Torero Francisco Romero 7

29400, Ronda, Spanje

36° 45' 7" N 5° 8' 53" W

36.75188 -5.14798

locatie op loopafstand van historische centrum van Ronda - broodjesservice - gebruik GPS-coordinaten - centrum 2.5km