Area Recreativa “La Aliseda”

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Rudolff

apr 2024

Hele mooie plek op de parkeerplaats naast een picknickplaats en kampplaats(?) We hebben er 2 nachten gestaan, komen in het weekend wat daggasten maar niet heel veel. Lag wat rommel en geen vuilnisbak, mogelijk in het seizoen beter. Politie kwam 1x langs en zwaaide vriendelijk naar ons zittend op stoeltjes voor de camper. Je kunt er mooi wandelen.

Hilannontour

feb 2024

Wat een prachtige plek om een dag en nacht door te brengen. We stonden er op een donderdag en in deze tijd van het jaar is het vroeg donker ( en het weer was helaas ook niet al te best), dus weinig andere bezoekers gezien. We stonden er alleen en voelden ons helemaal niet onveilig. Het is inderdaad wel een uitdaging om op het juiste moment de afslag naar beneden (grindweg) te nemen. Onze TomTom had die niet goed aan. Veel wandelmogelijkheden!

raphael34

aug 2023

gebruik de gps en niet het adres. prachtige ruimte in het hart van het natuurpark despenaperros, bebost en superschoon, dobbelstenen staan tot uw beschikking, zodat vrienden van camperaars deze heerlijk rustige ruimte behouden, 's nachts komt er een hert drinken!!! oud recreatiegebied blijkbaar verlaten maar meerdere grillplekken en tafels geweldige tussenstop tijdens een reis door Spanje van Sevilla naar Valencia

23213, Santa Elena, Spanje

38° 19' 49" N 3° 34' 35" W

38.33024625 -3.57636183

locatie aan wegnummer JA-7100 tussen Santa Elena en La Carolina en aan de GR 48 door de Sierra Morena - vanaf het GPS-coordinatenpunt is de weg naar de locatie niet verder gedigitaliseerd - vanaf dit punt richting bergriviertje met kleine meertjes en waterval rijden -afgelegen locatie

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!