Camper park Nomada El Palmar

• Lozen afvalwater

• Stroom

Aki-1957

sep 2024

De parkeerplaats voldoet aan alle eisen. Je hoeft geen misbruik te maken van de omstandigheden. In de douches zijn witte douchebakken geïnstalleerd. En ja, de houten wanden mochten vernieuwd worden. Zoals ik al zei, je hoeft het niet te gebruiken. De receptie was vriendelijk en meegaand. Hier een tijdje gestopt. Wij vonden de locatie dicht bij het strand en de restaurants. Voor surfers is alles aanwezig.

Luc-Trekels

mrt 2024

Slechtste kamperplaats die ik ooit gezien heb. Ondergrong is uit grind dat aangereden is. Daarop hebben ze van een oud voetbalveld grasmatten gelegd voor de campers. Bij regen 1 grote moderpoel. Geen spiegel in de douche. Bij het douche sta je onder golf platen op houten planken. Geen warm water om af te wassen ; niet hygienish. Wifi werkt gewoon onvoldoende. Weg blijven is de boodschap. 1 voordeel , je staat op 150 m van zee.

Kogo

jan 2024

Mooie foto's, helaas komt de plaats niet meer overeen met de foto's op Campercontact. Helaas erg onverzorgd!

Avenida de la playa

11159, Vejer de la Frontera, Spanje