tegen de historische stadsmuren - toilet over bruggetje - dinsdag markt - betaald parkeren tussen 11.00 en 21.00; €0.50/uur
Calle de Abajo
22330, Spanje€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartende waarheid is dat we heel erg goed zijn geweest, voor drie euro 24 uur midden in een bevoorrechte omgeving
Zeer grote camping met waterafvoer en in het perfecte historische gebied.
Hallo, ik ben hier 13 augustus rond 20.30 uur geweest, de parkeerplaats is groot maar volgens de parkeerwachter kun je niet overnachten, wat lastig appen is. Ondanks dat hebben we een kaartje van € 3 betaald en hebben we een overzicht voor morgen, het hangt ervan af waar je bent, je kunt een goede nacht hebben, een beetje rommel.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Zeer grote camping met waterafvoer en in het perfecte historische gebied.
lees meerCalle de Abajo
22330, Spanje42° 25' 7" N
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan