locatie tegenover politiebureau - supermarkt en bakker dichtbij - voorzieningen bij tankstation Gas Express [40.33803, -1.10092] - centrum 2km
Calle Tarazona de Aragón
44002, Teruel, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen goede plaats maar de jongeren die er komen spelen gooien al hun lege zakjes en blikjes zomaar op de grond, zo spijtig om te zien. Als je Teruel uitrijdt heb je mooie rode krijtrotsen om te bezichten. Er loopt ook een fietsroute langs daarheen.
verbleef hier op 2 februari 2022, schoon en rustig, supermarkt aan de overkant, een paar bars, politiebureau tegenover. Geen kampeerfaciliteiten dus zorg dat je water bij de hand hebt en je casette van tevoren leeg is. Onthoud dat je in de bergen bent, dus hoewel het 24 * was toen we daar 's middags aankwamen, viel het 's nachts ver onder het vriespunt en werden we betrapt met de noodwaterafvoer aan boord! we hadden het geluk 25% van ons water te besparen
lees meerGoed verzorgde CP waren hier met Allerheiligen. Helaas alle winkels gesloten. Bakker en restaurantje op 100m.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Calle Tarazona de Aragón
44002, Teruel, Spanje40° 19' 54" N
1° 5' 33" W
-1.09255
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak