Helaas waren we twee dagen in Bilbao in de stromende regen, dus de plaats was wat minder charmant. Ondanks de grasmatten was het erg modderig. Maar het zeer vriendelijke personeel en de loopafstand naar het stadscentrum maakten alles goed.
De perfecte plek om Bilbao te bezoeken. We kwamen aan op de bonnefooi, genoeg plek. De reserveringen zul je in het hoofd seizoen wel moeten maken omdat het er druk kan zijn. Voor het eerst in weken meer dan 10 campers om ons heen. Het uitzicht is verbluffend, geweldig om in slaap te vallen met de lichtjes van de stad beneden. Met de bus zo in de stad, taxi brengt je voor 10 euro boven. Bus is 1,50. Genoeg opties dus. Fijn ontvangst.
lees meerwel er aan denken om 24 uur van tevoren reserveren
lees meerwel er aan denken om 24 uur van tevoren reserveren
Kobeta 31
48002, Bilbao, Spanje43° 15' 35" N
2° 57' 49" W
-2.96353
kobetamendi@suspertu.net
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons