Parking Las Médulas

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Lexiet

jul 2025

Deze parkeerplaats is voor dag parkeren tot 22:00h volgens de borden. Iets verderop is een grotere, ongelijke parkeerplaats waar je kan overnachten. Geen schaduw en geen voorzieningen. Goed genoeg om Las Medulas te bezoeken. Zeker de moeite waard!

Tbijster

nov 2024

wat een prachtige plek. We stonden op de plek waar de bussen staan. Rond deze tijd komen hier niet zoveel bussen. Er werd altijd een bus plek open gelaten. In de 2 dagen dat we hier stonden hebben we 2 bussen gezien . Iedere dag 1 We hadden veel geluk met het weer. Veel mooie wandelingen gemaakt. Restaurants zijn niet meer open voor avondeten. Je kan er wel koffie en bier krijgen. dank aan de gemeenschap voor deze prachtige plek

De parkeerplaats bij het kerkhof is meer geschikt voor campers. De andere parkeerplaats is wat krapper en takken van bomen. Mooie wandelingen rondom het dorp. Restaurantjes in het dorp,parkeerplaats verder geen voorzieningen

CV-191-2

Carucedo, Spanje

42° 27' 41" N 6° 46' 2" W

42.46127 -6.76726

parking gelegen aan begin van dorp - gebruik GPS-coordinaten - bezoek de Romeinse goudmijnen - centrum 750m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!