1 nacht gestaan van de week, heerlijk ruimte, lekker eten in het restaurant, en een fantastische douche/wc ruimte , zou willen dat ik thuis zo’n douche ruimte had
een nacht gestaan. Prima plek op groen terrein, vrije staan plaatsen met elektra. Direct aan snelweg gelegen, geluid van de weg niet storend. Douches en toiletten schoon, onderhouden. douches in gemeenschappelijke ruimte met douche gordijn. Lekker ruim en goed warm! In het restaurant prima gegeten. Goede prijs / kwaliteit verhouding, incl fles wijn en water. Vriendelijke ontvangst en bediening. restaurant 3 sterren
lees meerHeel goede camping, goed restaurant, prijs/kwaliteit oke.De camping ligt aan een grote weg , maar dat stoort ons niet.De prijs klopt wel niet.Zonder elektriciteit is het 19 euro, met elektriciteit is het+ 6.5 euro.Samen dus 25.5 euro per dag.