locatie behorende tot de Ruta Raia Norte [eerste grensoverschrijdende camperroute in Europa] - platform voor eco-sanitaire diensten - centrum 1km
49310, Mombuey, Spanje
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenGeweldige kleine plaats met de hygiënische verwijdering die ik ooit heb gezien. Alles goed doordacht en goed geïmplementeerd. Hier was iemand met mobiele ervaring.
Ik heb net het gebied gebruikt, rustige plek, voor acht zitplaatsen, voor het moment dat niemand daar laadt, er is geen oplaadapparaat, de grond is grind, er is geen wifi of camera's, de plek is prima, het is zeer toegankelijk. Het wordt gewaardeerd dat de gemeenten dergelijke ruimtes beheren.
Rustig met de diensten die ik aanbeveel voor een nacht of 1 stop voor rust dankzij de gemeente JC26
Campinggedrag niet toegestaan
42° 1' 36" N
6° 20' 19" W
-6.33855
terraduero@terraduero.info
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan