Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Hallo! Mijn naam is Lisanne en samen met mijn vriend en mijn ouders beheer ik sinds 2022 Camping Riberduero. Op 12 augustus 2026 vindt er een totale zonsverduistering plaats in dit deel van Spanje. We organiseren het Riberduero Eclipse Event om de zonsverduistering samen met al onze gasten te bekijken vanaf het kasteel van Peñafiel! Wilt u meer informatie over het Eclipse-arrangement? Neem dan contact met ons op.
De zwembaden van de camping zijn elk jaar geopend van 15 juni tot en met 31 augustus.
Lees verder

41° 35' 22" N 4° 8' 4" W
41.58944 -4.13444

Locatie host
Lees verder
kleine camping aan rand van stad - kasteel van Peñafiel met lokaal wijnmuseum
28 mrt t/m 30 jun
€ 29,50