Parking autocaravanas

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Vuilnisbak

Rustige plek bij sportcomplex incl. padelbaan. Zwembad niet in bedrijf. Loosplek niet kunnen vinden en de waterkraan doet het niet. De stroom kan gebruikt worden, op de lantaarnpaal. De kaaswinkel is een aanrader. Als deur gesloten is even op de bel drukken. Zie ook vorige review.

ezione

jan 2026

Een super rustige plek. We kwamen aan op 31 december om 19.00 uur. We zochten een rustige plek omdat we een hond hebben, op een paar knallen na, verder niets. De drie kampeerders in de buurt waren nergens te bekennen, ze hadden zich verschanst in hun Spaanse campers. Gelukkig nieuwjaar iedereen en moge de oorlogen eindigen.

sum87

dec 2025

Dit is goede plek in een klein dorpje. Stroom, water en een loosplek. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. Apotheek, bar, bistro ( waar je kan eten en drinken) 2 x wijntjes met kleine tapas € 5,- Wat je niet mag missen als je hier staat. Er is een kaaswinkel, met kaas uit deze regio, quesosvillarejo ( kan je opzoeken op Google voor het adres) Wij hebben hier wat heerlijke bijzondere kazen gekocht. De mooie winkel is geopend vanaf 16:00.

Calle Jose Vicente Huelamo Romera 5

16432, Villarejo de Fuentes, Spanje

39° 47' 24" N 2° 41' 27" W

39.79007144 -2.69085583

centrum 600m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!