Busparking Abadia de Montserrat

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

MuppetLuna

okt 2025

Om in de buurt van het klooster te parkeren, moet iedereen een kaartje trekken om door de slagboom te komen. Er is veel parkeergelegenheid bij de hoofdingang, maar geen enkele is erg vlak. Kampeerders zijn welkom op de vlakke busparkeerplaatsen tussen 19.00 en 07.00 uur. Wanneer u vertrekt, neemt u de handmatige uitrijstrook en betaalt u € 22,50. Super handig en perfect voor wandeltochten. Slechts 2 busjes toen wij er verbleven.

guarto

mrt 2023

Busparking DIRECT bij het klooster. Te gebruiken als de bussen vertrokken zijn, rond 17.30 uur U kunt er staan tot 8.00 uur, daarna moet u gebruik maken van een parkeerplaats. Geen probleem op dat moment. Voor ons is dat 200 m. Betaal NIET aan de automaat, maar neem bij de uitgang de "Handmatige" baan. Dan kost het €20 ipv de bustoeslag €80! Basiliek en Madonna (eigen ingang) zijn te bezoeken van 8 - 1030 en daarna weer vanaf 1230.

pasma

nov 2022

Wij hebben hier begin november 2 nachten gestaan. We wisten niet dat we hadden moeten betalen en hebben dus ook niets betaald. Wel zijn we met de tandradbaan naar Montserrat geweest. Zeer de moeite waard. De volgende ochtend door de oude dorpskern gewandeld en in een kleine supermarkt wat boodschappen gedaan. Ook vers brood.

BP-1121

08199, Monistrol de Montserrat, Spanje

na 18u gedoogd parkeren op de busparking - parkeergeld kan oplopen tot €15 - vertrekken 's morgens vroeg voor eerste bussen arriveren - fraaie weg naar deze parking en goed te doen - uitzicht en locatie zijn ongekend - centrum 250m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!