Camping Joncar Mar

• Honden toegestaan

A

Abrahamofiets

2 weken geleden

Weer een paar dagen op Joncar Mar verbleven. We werden dit keer keurig naar onze plek verwezen. Netjes tussen vier boompjes 😉 Deze camping bevalt voor ons heel goed. Vriendelijk ontvangst. Sanitair is schoon, mini supermarkt voor eerste levensbehoeften. Dichtbij de boulevard. Door kortingsactie heel betaalbaar. Nu weer een stukje verder naar het zuiden en waarschijnlijk “tot volgend jaar”.

u

user175617467

nov 2025

ik kwam hier al 3 jaar achter elkaar. maar ik kom hier nooit meer. prijs is echt te gek, extra betalen voor hond,trailer,en hond en stroom.👎👎👎👎 ik sta nu een plekje verder. veel beter geen extra kosten.

MeMarkNL

jul 2025

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in het Nederlands, je weet als je aan de kust zit is het wat duurder. Camping voelt wat oud aan dat is bijvoorbeeld te zien aan het zwembad en algemene indruk diende camping maakt. De plaatsen zijn heel smal grote campers zou ik niet aanraden. Jammer genoeg zijn de plaatsen zo klein dat je totaal geen privacy heb aan alle kanten sta je ingebouwd. verder is het prima hier.

Carrer de Bernat Metge 9

17480, Roses, Spanje

strand 50m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!