Rustig gelegen camperlocatie tussen de sinaasappelbomen - gebruik GPS-coordinaten - vooraf betalen - in omgeving tankstations, restaurants, supermarkten, banken etc. - bushalte[tram of bus] naar Benidorm en/of Denia 1km - Playa Albir 2km - centrum 2km
Vía Pista 79
03580, L'Alfàs del Pi, Spanje€ 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenleuke camperplaats rustig. leuke ontvangt na twee dagen 13 euro warme douche en warm water voor de afwas. tot de vogende keer groetjes de rover
Prima camperplaats,rustig gelegen tussen de sinaasappelgaarden! Vlakbij het gezellige Albir Goed te lopen prima te fietsen Veel supermarkten in de buurt! Net sanitair!
Soms erger ik mij rot voor de wijze waarop mensen/camperaars hun beoordeling geven. allereerst is hier sprake van een camperplaats en dus GEEN camping. Voor een ruime plaats moet men dus op een camping staan met daaraan verbonden prijzen. Verder ligt het vooral aan je zelf hoe je wordt opgenomen. Stel je direct voor aan de buren en het begin van het contact is er. Ik spreek nu met een jarenlange ervaring. Nu over deze camperplaats: prima plaats.
lees meerWasmachine
03580, L'Alfàs del Pi, Spanje38° 35' 2" N
0° 4' 55" W
-0.08188
camperparkcostablanca@gmail.com
€ 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet