openbare parkeerplaats onder aan het castell - overnachten toegestaan
CV-755
El Castell de Guadalest, Spanje€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenRustige plaats goed voor een nacht,2 euro betaald.Kasteel is de moeite waard om te bezoeken.mooie omgeving.
Wij betaalden voor parkeren en overnachting 6€ en die zijn het plekje voor ons ook waard . Geen voorzieningen maar heerlijk rustig s,avonds . Zijn er al vaker geweest maar als je in de buurt bent echt een aanrader
op de dag parkeren 2euro, overnachten 6 euro. zeer nette beton parking, beneden voor de campers (boven zijn maar 2 plekken tussen de auto's) de betaalautomaat werkt nog niet, betalen bij de parkeerwacht. voor de rest: mooie rit erna toe, prima plek met aantrekkelijke restaurantjes. wel gericht op de toerist...wel vantevoren alles leeg en vol.
lees meerCampinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
lees meerCV-755
El Castell de Guadalest, Spanje38° 40' 34" N
0° 11' 58" W
-0.19936
€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan