Stop&Go LA ROTONDA

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

Ruud&Karin

Vandaag

Een prettig verblijf op deze CP gedurende 2 nachten. Plaats zeer populair want stond iedere dag vol. Sanitair zeer schoon. Behulpzame beheerders, op 5km afstand van kasteel van Peñiscola en op 4 km. van Mercadona. Kleinere Spar op 3 km. Stroom is echt weinig, en alleen te resetten als eigenaren aanwezig anders geen stroom als buurman te veel heeft gevraagd gedurende 2 nachten. Betaalde €18,50 per nacht voor 1 persoon.

abram

2 dagen geleden

We stonden hier drie nachten in januari, lekker in de zon tussen een internationaal gezelschap. We hadden een Spaanse gasfles nodig (en drukregelaar en koppelstuk) en de beheerder heeft ons uitstekend geholpen. Eerst met de adressen waar we het konden aanschaffen, toen met de installatie er van.

mikicamper

sep 2025

10 september 2025, één nacht met stroom, 18,50...campercontact!! Kunnen jullie de tarieven aanpassen? 😡😡😡😡

Carretera Vieja Peñíscola - Benicarló

12598, Peníscola / Peñíscola, Spanje

gelegen aan de rotonde La Volta op de weg CV140 Peñíscola-Benicarló, bereikbaar via nationale weg 340 of de snelweg A7/AP7, afslag Peñíscola Benicarlo - strand 500m - centrum 5km

5 mei t/m 20 jun

22 apr t/m 4 mei

21 jun t/m 27 jun

Toon alle tijden en prijzen