Area camper de camping Vizmar

• Lozen afvalwater

D

Demazzel

okt 2025

Wij zijn hier voor de 2e keer en het blijft prima. Stroom inclusief en werkt ook nog eens prima. Sanitair is oud maar wij zien dat maar als extra want we hebben immers een camper. Maar toch heerlijk kunnen douchen. En supervriendelijk te woord gestaan. In de ochtend kun je brood bestellen.

NatalieFilip

jul 2025

totaal niet vriendelijk en behulpzaam, niet makkelijk om tot een plaats te komen met de vele laaghangende taken die natuurlijk voor beschadigingen zorgen . sanitair volledig verouderd en helft werkt niet ! met een andere prijs dan op de site die we betaalden van 31.70€ voor 1 nacht is erover !

HenriB

mei 2025

Nette maar oude camping, sanitair ook oud, maar wel schoon. Zwembad is niet in gebruik, maar er staat nog wel - inmiddels groen en stinkend - water in. Die hadden ze beter leeg kunnen maken. Verder gemakkelijke en gemoedelijke camping met veel ruime plaatsen. Per nacht 2 volwassenen met camper, incl stroom €16,- valt niets van te zeggen.

Cami de la Volta

12598, Peníscola / Peñíscola, Spanje

camperplaats voor camping Vizmar - aparte ingang - broodjesservice - strand 800m - bushalte 50m - Benicarlo 2,5km - centrum 2km