Zeer rustige CP. Automaat voor stroomafgifte werkt niet. Voor waterinname en grijs-water werkt automaat wel. Plek is heerlijk rustig met prachtig uitzicht over de vallei. Staan hier 1 nacht.
CP voor 3 plaatsen buiten het dorp. De moderne sanitizing is out of order. Vorst?? Je kunt alleen grijs water lozen. Rustige nacht. Geen schaduw. Uitzicht: links dorp en rechts op de bergen. Vriendelijke bevolking die je de weg wijst als het om vraagt ivm smalle straatjes Voor ons goed te doen. 7.50 lang
lees meerEen heel rustige omgeving. We waren alleen met ons busje. De weg is onmogelijk voor caravans, volg het pad aangegeven door de andere opmerkingen. Want van is prima. De water- en lichtmachine werkt niet.
Calle Eras
10370, Deleitosa, Spanje39° 38' 26" N
5° 38' 45" W
-5.64592
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons