Area de Las Quinientas

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Gert1959

sep 2024

Helaas een andere ervaring. Zeer chagrijnig personeel, een biertje besteld op terras. Na enige tijd grote ruzie binnen, muziek werd aangezet op terras om het te dimmen. We zijn volgens ons op het verkeerde moment gekomen. Verder gereden naar noorden 14 km en zeer rustig. Alles aanwezig plus elektra, en dit alles gratis.....

motje15

nov 2023

Ik sluit mij aan bij de vorige reviewer, het is een heel mooie plek om te staan.Wij hebben hier 1 dag en nacht verbleven, een mooie wandeling gemaakt en rustig geslapen.Dit alles gratis.Proficiat aan de gemeente.

Ge&Ot

okt 2023

Mooie plek met loos en vul mogelijkheid. Geen stroom. Gelegen in natuurpark met picnictafels en bbq's. Dierenpark met kleine en grote dieren, speeltuin, grote vijver, midgetgolfbaan enz. Bij restaurant met vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard voor een overnachting. Enige geluid van de weg maar niet om wakker van te liggen. Fijn dat zulke (gratis) plekken bestaan.

Carretera de Córdoba

06930, Berlanga, Spanje

38° 16' 28" N 5° 49' 5" W

38.27454 -5.81804

in natuurpark "Las Quinientas" - centrum 1km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!