Cáceres Camping Cat.1

• Vuilnisbak

K

KOBI-600

nov 2025

We hebben hier twee nachten doorgebracht in november. Met de ACSI-kaart kostte het € 21. Zeer vriendelijke ontvangst. Elke ruime plaats heeft een klein douche-/toiletgebouw. Erg comfortabel – vooral bij slecht weer. We namen bus L5 naar de stad voor € 1,10. De bushalte is op 5-10 minuten lopen. Wij vinden de camping geweldig!

F

Fentp

nov 2025

Hartstikke goede camping! Alle voorzieningen aanwezig. Winkeltje, restaurant, zwembad open bij mooi weer👍. Wij vonden de stad fiets-onvriendelijk, fietspaden niet aangegeven. Wij bleven zoeken.

S

Saoirse

okt 2025

Ik verbleef hier 4 nachten in mijn camper in oktober 2025 en het was erg goed. Geweldige plaatsen met individueel water, elektriciteit en een eigen toilet- en douchecabine...!! Fantastisch zwembad. Het restaurant viel erg tegen op de ene avond dat ik het probeerde, maar Cáceres heeft sowieso al zoveel fantastische restaurants. De stad zelf is geweldig. Kevin Dempsey - Ierland

Carretera N-630 Km 549.5

10005, Cáceres, Spanje

39° 29' 19" N 6° 24' 46" W

39.48861 -6.41278

keurige camping aan de rand de stad en naast voetbalstadion - ieder perceel eigen sanigebouwtje met toilet, douche en wastafel - buiten afwassen en drinkwater tanken - buslijn 5 naar centrum 1,10

1 jan t/m 21 mrt

22 mrt t/m 15 sep

16 sep t/m 10 okt

Toon alle tijden en prijzen

CKE - Camping Key Europe

CCC - Camping & Caravan Club