Area Sosta Camper - Ribadeo

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

janvenne

okt 2025

alle goeds is al verteld let geen voorzieningen aanwezig

Educaravan

jul 2025

We hebben een fantastische tijd gehad in dit gebied, met de mogelijkheid om naar het strand van de kathedralen te gaan om de zonsondergang bij eb te zien zonder te reserveren... sinds 1 juli heb je een reservering nodig om 's ochtends bij eb te gaan kijken! We hebben een luifel en tafels neergezet en niemand heeft ons iets verteld. Er zijn geen diensten, maar de nabijheid van de stranden is de moeite waard. 's Ochtends kwam de lokale overheid orde op zaken stellen vóór de lawine van auto's voor eb. Een aanrader.

jyb22

jun 2025

Niet vlak, geen schaduw, geen voorzieningen, maar wel veel ruimte, direct aan zee, strand op 100 meter afstand, heel rustig, stranddouche en water... Geweldig!!!! Er is nog een gebied 400 meter verderop... Wie alle comfort wil, gaat kamperen!! Voor mij is dat genoeg, gratis

LU-P-0610

27795, Ribadeo, Spanje

43° 33' 9" N 7° 9' 23" W

43.5526 -7.15651

locatie bij rotsformatie Les Cathedrales - strand/zee 100m - buitenzijde straatkant wordt door campers als overnachtplaats gebruikt en gedoogd - geen voorzieningen alleen vuilnisbakken - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!