Vriendelijke en behulpzame beheerder die veel talen sprak. Om te kunnen douchen moest je de sleutel vragen en werd er €2 in rekening gebracht. Gezellig barretje waar op woensdag en soms op zaterdag muziek werd gemaakt. Drankjes werden ook op de rekening gezet. Pizza besteld, beheerder liep met de bezorger mee naar onze plaats. Bij afwezigheid van de beheerder werd het terrein afgesloten.
lees meerVriendelijke beheerder houdt deze camperplaats keurig bij. Bovendien is hij zeer alert en waakzaam, zodat wij met een veilig gevoel onze spullen achterlieten en naar Santiago zijn gelopen. Aanrader om de laatste 6 km te lopen via de Camino de Frances die op 300 meter vanaf de camping begint. Terug kan ook makkelijk met de bus. €12 voor een ruime plek en €4 voor stroom. Er is ook een schoon, vast zwembadje (kosten mij onbekend maar ik denk gratis)
lees meer25-9. De staanplaats kostte 12 euro, voor de stroom 4 euro en voor een douche 2 euro. Lekker gestaan. Met de fiets naar het centrum goed te doen binnendoor.