Bonterra Park

• Lozen afvalwater

j

jewel1

4 dagen geleden

Bonterra is een goede camping maar zijn een beetje de pedalen kwijt ,na tel contact of acsi nog geldig was in februari 26 ,kreeg ik als antwoord / acsi enkel geldig in de maand april / prijs nu 48 Euto per nacht pffffffff Prijzen voor kapitalisten

C

ConnyVerhoef

1 weken geleden

Te dure camping zonder korting 3/4 februari 2026 voor 1 nacht €48,50 daarom 1 ster.Nette camping met goed sanitair.Ingang van de camping is veranderd voor het juiste adres kijk op de website.

een fantastische camping, wij waren er 22 en 23 december met de ACSI kaart voor 27 euro per dag, op de terugweg weer 2 nachten 29 en 30 december voor het enorme bedrag van bijna 160 euro ACSI kaart is van af 24 december tot Pasen niet geldig er werd nog gevraagd hoe groot is jullie camper nou <6 meter we werden op een heeeeel klein plekje gestopt het is is hoogseizoen maar we voelden ons wel een beetje misbruikt 🙈 maar verder geen slecht woord

Avinguda Barcelona 47

12560, Benicàssim / Benicasim, Spanje

locatie op grote camping - in het laagseizoen stroom inclusief - strand 1km - centrum 1,5km

18 apr t/m 30 jun

13 apr t/m 17 apr

1 jan t/m 12 apr

Toon alle tijden en prijzen