Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Douche
Alfarb, Spanje
Sitecode: 194657
🌿 Rustige plek voor kampeerders en tenten vlakbij Valencia 🌿 Geniet van een verblijf midden in de natuur op ons privéterrein, ideaal voor campers, caravans en tenten. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van het buitenleven, vlakbij Valencia. De omgeving biedt talloze wandel- en mountainbikeroutes, perfect om de natuur te verkennen, of je nu kiest voor een ontspannen wandeling of een meer uitdagende route. Gasten hebben toegang tot de gedeelde badkamer. De douche kan eenmaal per dag worden gebruikt, inbegrepen bij het verblijf, om comfortabel en duurzaam gebruik voor iedereen te garanderen. 🥘 Optioneel kun je een authentieke paella proberen die ter plekke wordt bereid, en genieten van een eenvoudig ontbijt met vers sinaasappelsap en toast, ideaal om de dag energiek te beginnen. De ruimte is ruim en rustig, perfect om te overnachten, te ontspannen bij zonsondergang en vredig wakker te worden. We vragen je om respect te tonen voor het milieu en de rust van de plek. ✨ Ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een eenvoudige, intieme en authentieke ervaring in het hart van de natuur, met een lokale gastronomische touch.
€ 25,00