Camperpark Vista Montaña

• Lozen afvalwater

beja

5 dagen geleden

een hele mooie CP. André & Ilse vriendelijke eigenaars. mooi en schoon sanitair met een muziekje erbij. prachtig uitzicht op de bergen. voor herhaling vatbaar 👍

Margreet&Gerard

1 weken geleden

Begin februari hebben we hier 5 nachten gestaan, het is ons uitstekend bevallen. Camper wel met de zijkant behoorlijk op de blokken, het terrein is wat hellend. Het dorpje Salinas is wat saai, maar van hieruit hebben prachtig kunnen fietsen naar Sax , echt een aanrader. Ook de wandeling richting het waterbassin, noord-westelijk, is een aanrader. En de eigenaren Ilse en André zijn vriendelijk en heel gastvrij !

w

wimenatie

feb 2026

We waren hier 1 en 2 februari en ons was verteld dat er s’nachts geen stroom is, maar vanaf 18:00 hadden we geen stroom meer tot de vlgd ochtend 10:00. Problemen met de accu waardoor we niet genoeg power hadden s’avonds om de verwarming aan te hebben. Wel hele aardige eigenaren en kregen oprijplaten van ze. ook heerlijke warme en mooie douche en 6 minuten is best lang👍 Ook sanitair netjes en lekker vers stokbrood s’ochtends ! Sax is leuke plaats

Pasaje Casa Mataix 271

03638, Salinas, Spanje