nieuwe camperplaats - fietsverhuur - dicht bij strand en centrum
Calle Bergantín 6
30710, Los Alcázares, Spanje€ 11,90 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGeschikt voor Womos vanaf 8m, gemakkelijke toegang, vriendelijk, behulpzaam personeel, fietsen, promenade naar de Mar Menor op loopafstand
door de Corona epidemie is het nu heel erg rustig, schat dat de bezettingsgraad +/- 10 % is. Desondanks hebben wij het hier reuze naar ons zin en voelen wij ons veilig, veiliger dan in NL
Zeer vriendelijk personeel en een mooie site, maar hoewel we voorbereid waren op het vliegtuiglawaai, waren we niet voorbereid op muziek om ongeveer 23.00 uur te beginnen en pas rond 05.00 uur te eindigen! Zonder slaap vertrokken we in de ochtend.
Wasmachine
30710, Los Alcázares, Spanje37° 45' 47" N
0° 49' 51" W
-0.83086
info@areanarejos.com
€ 11,90 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet