Nette CP. Elektra betaal je per kW. Schone toiletten en douches. Gratis GW lozen. Wij vonden de overlast reuze mee vallen (begon pas vanaf 09.00 uur). Muggen, dat was bij ons wel serieus vervelend. Na 1,5 uur buiten zitten, ingesmeerd met Deet, 16 muggenbulten rijker 😅. Enige minpunt, in de nabije omgeving was er einde middag/avond echt niets te doen (zal wel aan de maand liggen). Veel eettentjes dicht, dus echt zoeken naar een eetplekje.
lees meerEn nogmaals, we zijn hier gebleven. Het is een 1e klas camping met uitstekende faciliteiten. Het management controleert het geluid en alles wat er gebeurt - in tegenstelling tot sommige andere Spaanse sites. We zullen terugkomen. Het is het beste! Betonnen harde klassementen en ook superschone toiletten.
lees meerPrima camperplaats met ruime plaatsen. Vanaf € 12 per nacht, afhankelijk van de grootte van het perceel. Elektriciteit wordt gemeten. een korte wandeling naar het strand en een korte fietstocht naar de strip met vele bars en restaurants.
lees meerCalle Bergantín 6
30710, Los Alcázares, Spanje37° 45' 47" N
0° 49' 51" W
-0.83086
info@areanarejos.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons