gratis 8 ruime staanplaatsen stroomaansluiting 3.50 loosput aanwezig water aansluiting bij staanplaats .weg hoorbaar maar dat neem je voor lief ,kun eten ongeveer 12 euro
station is gerenoveerd. water, douche en stroom betaald.
wasserette is voor de auto's en campers, station is in renovatie vanaf maart weer douchen enz. al jaren gaan we hier verzorgen omdat er veel vrije plaatsen zijn in de omgeving, zwart en grijs water wil je toch netjes lozen, zo houden de camperaars hun goede naam, top!!
station is gerenoveerd. water, douche en stroom betaald.
Autovía Totana - Mazarrón
30879, Mazarrón, Spanje37° 37' 17" N