Granja la Carmela

4.4

H

HAGIFLO

jan 2026

We hebben een heerlijke, rustige week in de natuur doorgebracht. De eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk. Er is een kleine wijnwinkel met wijnen en zelfgemaakte lekkernijen. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. De bakker komt elke dag. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 5 km afstand. De camping is gevuld met vele charmante, handgemaakte spullen die gewoonweg vrolijkheid brengen. We komen zeker terug. Hartelijke groeten, Gabi, Hans en Floyd

geen verkeerd plekje om een nachtje te staan. Schoon en netjes, best boven op elkaar. ik vind 1 wc en 1 douche best weinig. Wel mooie omgeving om te wandelen.

l

l-en-k

dec 2025

vriendelijke eigenaren, ruime plaatsen, leuk ingericht terrein, rustige en aangename sfeer, in de natuur gelegen. bos, berg , sinaasappelplantages, vogels, hazen en eekhoorns in de omgeving gezien. veel wandelpaadjes en tot slot een prachtig stuwmeer. kortom een plek om nog eens terug te komen.

Diseminado Cm Pantano 66

30148, Santomera, Spanje

38° 5' 35" N 1° 4' 37" W

38.09305896 -1.07690005

Gelegen 500m ten noorden van A7 - gebruik GPS-coördinaten - fruitboomgaard - verkoop lokale producten - ornithologisch observatorium - barbecue - voor natuurliefhebbers - Santomera 5km

1 jan t/m 31 mei

1 sep t/m 31 dec