Bon Bini

Camperplaatsen

• Douche

DenBoontjes

2 dagen geleden

Beter konden we het niet hebben, wat een fantastische week hebben we gehad bij Dave en Marjolein. Heerlijke douche, fijne wasservice, met de honden de hele week zonder lijn gewandeld en last but not least het eten wat je kunt bestellen! Wat een luxe wat een heerlijkheid. Iedere dag zeer smakelijk gegeten met verrukkelijke ijs met warme vruchten toe! Wij komen hier zeker terug en wensen dit stel het aller beste toe. Ga zo door gr Hennie en Dea

R

Reizigers2022

2 dagen geleden

Helaas zijn er niet meer sterren te geven, wat een top week hebben we hier gehad. Deze kleine intieme camperplaats midden tussen de citroen en sinaasappelboomgaarden heeft alles wat je nodig hebt als camperaar, maar ze hebben iets unieks chef kok Dave en Marjolein koken de sterren van de hemel en serveren dat bij de camper en de afwas daar zorgen zij voor. Wij zijn deze week ontzettend verwend, wij komen graag weer terug. Dank . Sonja en Peter.

Auri-Henzen

2 weken geleden

Wat een heerlijke camperplaats! Je wordt door Marjolein en Dave in de watten gelegd! Heerlijke maaltijden, rustige omgeving, mooi fietsen, wasservice. Alles wat we nodig hebben is er. Zeker voor herhaling vatbaar!

Los Quicos 12

03316, Orihuela, Spanje