boerderij is afgesloten met videobewaking - picknickplaats - mogelijke tour langs olijfgaarden en molen - vooraf boeken noodzakelijk via www.artajo.es in sectie oleotourism/autocaravanas - in de buurt van Tudela (stad van de gastronomie groente), Bardenas en Moncayo
A-68 km 102
31512, Fontellas, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaarten16/5/2023 Prachtige CP op de oljifboomplantage. Aanmelden kan digitaal, zie infobord bij de vijver. Alle voorzieningen, geen sanitair. Leuke proeverij in de shop. Wandelmogelijkheden direct in de omgeving, o.a. over de plantage. Topper!
prachtige camperplek in uitgestrekte olijfboomvelden Uitzicht op Bardenas Reales.
verbleef hier meerdere keren, maar deze keer later in het jaar en morgen deelnemen aan de tour. mooie plek maar deze keer vol met 14 campers. teveel geparkeerd nabij het bezoekerscentrum. het personeel is erg behulpzaam, vooral Andrea die ons deze keer heeft geholpen. beste directe route die we hebben gevonden is buiten de A68. volg de aanwijzingen op de bevestigingsmail, navigatiesysteem. brengt je overal
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Water
lees meerA-68 km 102
31512, Fontellas, Spanje42° 0' 3" N
1° 33' 39" W
-1.56087
info@artajo.es
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater