Camping Cap-Blanch

Ronnie41

nov 2025

Top locatie, gezeur over sanitair is onzin. Ja het is aan de datum maar het word 2x per dag schoongemaakt en aan water geen gebrek. Lekker warm en een zeer zeer goede straal. Camping doet idd wel wat Nederlands aan maar onthoud..! Spanjaarden zijn daar de baas en niet een of andere pensionado. De locatie t.o.v Benidorm is prima, kun je goed naar toe fietsen. Alles in de buurt supermarkten/horeca/zorg Top plek A+++

m

mo63

okt 2025

locatie top. onze camperplek erg klein, sanitair minimaal en oud. Op zich is de camping mooi aangelegd, in mijn optiek meer voor tenten. Vintage vibe.

SonnyShine

sep 2025

Onaangename plek. We hadden vooraf gebeld of er plek was voor een camper van 7,5 meter. We kregen bij de receptie een plattegrond mee met plekken die beschikbaar moesten zijn. De meesten daarvan waren echter bezet of veel te krap. Toen we dat melden bij de receptie werden de schouders opgehaald. Teleurstellend.

Crta Playa Cap Blanch 25

03590, Altea, Spanje

38° 34' 40" N 0° 3' 52" W

38.57764 -0.06433

grote camping - beheerder spreekt Nederlands - gasflessen omwisselen mogelijk - satellietontvangst op beperkte plaatsen bij hoge bomen - strand 100m - centrum 500m

ACSI - Campingcard