El Raco Camping

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Eijerkamp2020

1 weken geleden

Wij hebben hier zeven dagen gestaan met de camper. Receptie was zeer vriendelijk en het sanitair was echt goed. Bij het afwassen was er wel heel erg warm water👍. Voor ons is dit een plek om terug te komen. Nu hadden wij ook wel de mooiste plek. Er zijn zeer veel vaste gasten maar die maken er geen zooitje van. Kortom, een echte aanrader. En je bent met de fiets zo aan de boulevard 🌞.

747GA+

2 weken geleden

goed verzorgde camping met ongelooflijk veel vaste plaatsen. sanitair is goed en schoon alles is er . toch maar 3 sterren omdat de plaats die we toegewezen kregen (753) de slechtste van de hele camping was, terwijl er nog een andere vrij was. plaats 753 doe het niet! maar 1 verzorgingsplek voor campers op zoveel plaatsen is ook matig. stroom is extra € 0,59 per kw. per hond € 2,50 extra. We waren we incl. stroom €45,- pn kwijt wat te veel is

IJsland1

jan 2025

Camping met genoeg faciliteiten, vriendelijke ontvangst en advies. Voor gehandicapten is er een sleutel voor speciale badruimte te regelen. Prijs viel dit keer tegen 37,50 laatste twee nachten 27 euro, misschien door de vakantietijd. Plaatsen zijn groot genoeg, moet wel kijken of je genoeg zon hebt.

Avenida Doctor Severo Ochoa 35

03503, Benidorm, Spanje