Camping Armanello

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Pablo007

2 weken geleden

Voor de tweede keer hier en het is een verborgen pareltje van een locatie, rustig 's nachts, vriendelijk personeel en zeer schone faciliteiten. We komen zeker terug (al geboekt in 2026).

Ellen67

sep 2025

mooie camping . wij hadden privé sanitair wel water gebruik in de gaten houden ( boiler) . klein zwembad erbij . op de fiets sta je zo in centrum ( 5 min ) . wij hadden ruime plek maar zou hier geen week willen zijn . Beetje ongezellig . afgeschermde plekken waardoor je weinig ziet .wifi werkt NIET . denk niet dat we hier nog eens terug komen missen het strand ( is niet aan te lopen ) ! wij waren met camper 6.99 en dat was goed te doen .

Qismo

mei 2025

hier 2 nachten doorgebracht alles erop en eraan .wel voor ons een beetje krappe plaats gekregen vandaar 4 sterren is niet negatief bedoeld maar is zeker aan te raden voor bezoek aan de stad en langer verblijf

Camí de L'Armanello 99A

03503, Benidorm, Spanje

38° 32' 52" N 0° 6' 41" W

38.54781 -0.11126

(na)bij zee(1,3km), openbaar vervoer bij de camping(0,5km), inkoopmogelijkheid(1,5km), broodjesservice, kampwinkel, golfbaan(8km)

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard