Camping Villasol

• Vuilnisbak

3.8

Ronald&Sieta

aug 2025

€ 36,00 p/n zonder elektra en mogen niet vooraf de plaats zijn. Onvriendelijk ontvangst. Doorgereden dus!

c.hagenaars

jun 2025

mooie camping.Goed en schoon sanitair . 1,5 km van centrum, met fatsoenlijke fietspad er naar toe. wij betalen €23,- p/n half juni. Met mooi zwembad. wel tip om te reserveren, ondanks grote van de camping , want wij hadden nog net plekje. Tip volg de bordjes van Villassol, want via google maps pakt hij de kortste route met hele smalle straatjes. Dan hopen dat er geen tegenliggers komen🫣🥱.

markaustin

feb 2025

Prachtige site, waarschijnlijk de beste waar we ooit zijn geweest. Gemakkelijke wandeling naar het centrum, maar ver genoeg om stil te zijn. Genoeg goed ontworpen moderne toiletgebouwen verspreid over de site. De site heeft verschillende activiteiten voor langere verblijven, verwarmd binnenzwembad en buitenzwembad. Wees voorzichtig met elektriciteitsverbruik, onze rekening was duur

Avenida Almirante Bernat de Sarria 13

03503, Benidorm, Spanje

38° 32' 41" N 0° 6' 24" W

38.54483 -0.1068

Honden niet toegestaan - openbaar vervoer bij de camping 500m - winkels 400m - broodjesservice - golfbaan 9km