prima cp dicht bij strand en wandel boulevard. winkel op loop afstand. schoon en netjes. Een meter voor electrisch zou prettig zijn. €6 stroom per dag is veel
Zeer goed gelegen vlakke grindplaats met gemengde percelen, dichtbij het prachtige strand van El Campello (150 meter verderop) in een rustige woonwijk. Er is een tramverbinding naar Alicante - L2/L3 (tramkaartje € 1,45 naar Lucemtum) en langs de prachtige jachthaven/strand naar het stadscentrum ca. 3 km). De douches/toiletten zijn eenvoudig en schoon. Reserveren sterk aanbevolen via contactformulier/WhatsApp!
lees meerzeer mooie faciliteit, zeer aardige en behulpzame manager. Dicht bij de zee, goede openbare verbindingen naar Alicante en Benidorm. Wij voelden ons hier zeer op ons gemak! Veel langer gebleven dan gepland.