Prettige plek, sanitair modern en schoon, 2 dagen langer gebleven dan verwacht. Voor onze honden was het ook oké, maar het gebied ligt vol met hondenmijnen. Ik begrijp niet waarom mensen het verlaten.
prima cp. 17 euro inclusief stroom, verzorging camper, echt warme douches enz. terrein is afgesloten snachts. prachtig strand vlakbij en veel restaurants en barretjes. het staat wel vol met erg veel Franse overwinteraars.
heel mooi vlakbij strand boulevard en Carrefour en andere winkels echt schoon en leuk voor een nacht uitzicht niet zo maar het personeel heel vriendelijk 😀
Carrer de les Àncores 25
03560, El Campello, Spanje38° 23' 32" N
0° 24' 47" W
-0.41312
info@areanaturplaya.com
618 450 066
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons