Camping Olé

• Lozen afvalwater

• Vuilnisbak

marlies.bodo

feb 2025

Wij zijn twee maanden op de camping geweest. Vorig jaar vonden we het hier erg leuk, maar dit jaar niet. Wij staan op de plaats waar de snelweg doorheen gaat. Eerst was er de regen, toen de bouwwerkzaamheden en daarna de vuilnisbakken die drie keer per week naar de overkant van de straat werden gebracht. De bouwwerkzaamheden gingen gepaard met veel lawaai en er kwam veel vuil vrij, dat ook weer in de camper getransporteerd moest worden. De mannelijke. De werknemer was erg onbeschoft en arrogant.

ToGi2020

feb 2025

Camping Olé – Een gemengde ervaring: Wij hebben 3 maanden doorgebracht op Camping Olé in Oliva. Het prachtige strand was het hoogtepunt, het restaurant hebben we niet bezocht. Vanwege overstromingen vanuit de Dana moesten we ons verblijf met 3 dagen uitstellen. Bouwwerkzaamheden verstoorden ons hele verblijf. Honden zijn toegestaan, maar er zijn geen speciale ruimtes voor hen. De terreinknecht was vaak onvriendelijk, wat de voornaamste reden is voor deze beoordeling.

Toni.

nov 2024

zijn hier sinds 12 november 2024 weer geweest en hebben ook het hevige onweer met overstromingen ter plaatse meegemaakt. Vervolgens werd de plek na 2 dagen weer drooggelegd! Geweldige inzet van het personeel!

Avenida de Picasso 286

46780, Oliva, Spanje