Dunas y Mar Camperpark

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Bij Dunas y Mar bieden we je meer dan alleen een comfortabel en gastvrij verblijf. Op slechts 200 meter van ons Camper Park vind je alles wat je nodig hebt om van je verblijf te genieten.

Lees verder

• Lozen afvalwater

C

Camper_2024🚐

3 dagen geleden

Prima camperplek met alle voorzieningen die je nodig hebt. Enige minpuntje: het warme water is niet altijd constant beschikbaar. De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. Supermarkten liggen op korte afstand, wat erg handig is. Als tip om buiten de camperplek te eten: bij La Fuego kun je heerlijk terecht, vooral als je van kipgerechten houdt. Als wij weer in de buurt zijn, komen we zeker terug!

Het is erg schoon en goede toiletten en douches. De omgeving is niet echt mooi maar er zit een goed restaurant in de buurt Piccolo Monda echt goed eten en gezellig.

A

AnsVendrig

jan 2026

goede camping/camperplaats. sanitair prima, eindelijk douche met douchedeur zodat niet alles nat wordt. personeel vriendelijk. waar zij weinig aan kunnen doen is het feit dat de omgeving vervuild is. dat zie ik langs de hele route. statiegeld invoeten!

Carretera Alicante-torrev 1

03177, San Fulgencio, Spanje

38° 7' 17" N 0° 39' 15" W

38.12151026 -0.65424828

Locatie host

Lees verder

Kampeer en camper locatie - reserveren mogelijk - spellen - barbecue - centrum 3,6km