Ghol

Camperplaatsen

Nick-66

mrt 2025

Het heeft ons wat zoekwerk gekost, maar we hebben de ingang gevonden! Bij het benzinestation Ghol ga je voor het groene hek staan en dan komt er iemand die het hek open doet, je krijgt de sleutel en.....dan kan je er staan! Verwacht er niet te veel van, maar voor een nacht slapen is het prima! Water en stroom bij de plek.

Beezd

jan 2024

We zijn hier vaker geweest en komen hier iedere keer ook graag. De medewerkers werken hard (multitasken) en ontvangen ons altijd vriendelijk. Wat ik wel mis is een beschrijving van een aantal basisregels waaraan men zich moet houden, bv. honden aan de lijn. Dit ook om ‘burgemeester gedrag’ te voorkomen van vaste klanten met als gevolg vertrek van andere klanten.

Valkies

okt 2023

heb hier niet gestaan maar voorbij gereden. terrein geheel leeg m.i. gesloten

03177, San Fulgencio, Spanje

38° 7' 8" N 0° 39' 22" W

38.11893 -0.65612

prijs afhankelijk van lengte van camper en duur van verblijf - naast de N-332 km 74,7, tussen Guardamar del Segura en La Marina - naast tankstation - zaterdag (rommel)markt en woensdag in Guardamar del Segura - supermarkt 100m - strand 1,5km